Jan-Pieter Borst

Jan-Pieter Borst kwam in oktober 2005 als partner bij IMAP Netherlands. Hij heeft ruime ervaring met de ondersteuning van koop- en verkooptrajecten, fusies, MBO's en MBI's, waarderingen, het aantrekken van kapitaal bij participatiemaatschappijen en particuliere investeerders, opvolgingsproblematiek in familiebedrijven en outsourcing. Jan-Pieter levert toegevoegde waarde in de voorbereiding van uw bedrijf op verkoop, reorganisatie en strategie-ontwikkeling.

In 1993 begon Jan-Pieter bij de internationale auditpraktijk van Coopers & Lybrand (nu PwC), waar hij zich bezig hield met overnames, reorganisaties en due diligence-onderzoeken. Omdat zijn interesse voornamelijk lag bij overnames, is hij in 1997 begonnen als financieel analist bij Turnpoint, een overnameboetiek met vestigingen in Rotterdam en een aantal Europese steden. In die tijd deed hij veel ervaring op met grensoverschrijdende overnames.

Jan-Pieters belangrijkste werkterreinen zijn M&A, corporate finance, reorganisatie en waardering.

Jan-Pieter heeft een diploma Strategic & Financial Management en een postdoctoraal diploma Accountancy van de Business School, Erasmus Universiteit Rotterdam.