Een carrière bij IMAP: toetreden tot de fascinerende wereld van M&A.

Werken bij


Werken bij IMAP betekent meer dan alleen kennismaken met de cijfermatige wereld van M&A. Je maakt deel uit van gemotiveerd team professionals dat zich bezig houdt met aan- en verkoopmandaten. Maar ook met alle vragen die daarbij komen kijken. Je bent M&A professional, maar ook luisterend oor bij prangende vragen en klankbord bij andere ideeën. We hebben kantoren over de hele wereld, waar alleen de allerbeste mensen werken.

Cultuur binnen IMAP

Onze klanten vertrouwen ons op onze expertise en wij doen er alles aan om hen bij tij en ontij bij te staan met het allerbeste M&A-advies.

We gaan de uitdaging aan van complexe vraagstukken en obstakels. Dat is waar wij van houden en waar we het beste in zijn. Samen met onze klanten willen we iets bereiken. En om iets te bereiken moet je je best doen. De IMAP-cultuur is transparant. We staan altijd open voor frisse nieuwe ideeën. Wij zijn er van overtuigd dat geen klant hetzelfde is en dat out of the box leren denken is de ideale omgeving voor professionele groei en ontwikkeling.

"Never a dull moment in M&A"

IMAP Team

Als teammember van IMAP maak je deel uit van een gemotiveerde groep mensen die zich dagelijks bezig houden met aan- en verkoopmandaten, waarbij de ondernemer gedurende het gehele traject wordt bijstaan.

Je hebt de verantwoordelijkheid voor verschillende projecten en houd je je bezig met het analyseren van marktgegevens, het maken van informatiememoranda, teasers, presentaties en het inrichten van datarooms. Ook draai je je hand niet om voor de uitvoering van waardeanalyses (o.a. DCF, CCA, CTA en Buy-Out analyses).

Natuurlijk is er een bi-weekly vrijdagmiddagborrel, een must voor het teamgevoel. 

Werken bij IMAP

Wij zijn op zoek naar mensen, niet (alleen) naar skills. Ons team bestaat uit geïnspireerde, gedreven, slimme collega’s. Wij geven onze medewerkers veel verantwoordelijkheid. 

Ben jij een winnaar met uitstekende sociale vaardigheden? Kun je relativeren, zaken in perspectief plaatsen en heb je een goed gevoel voor humor? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Heb je uitstekende analytische skills? Ben je een aanpakker die niet in de stress schiet van tijdsdruk? Houd je enorm van Finance maar niet van corporate geneuzel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We zijn op zoek naar getalenteerde en ambitieuze professionals met 2 tot 10 jaar werkervaring.  Zie jij jezelf al zitten op de Amsterdamse Zuidas of in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier?

Laat ons weten waarom we jou in dienst moeten nemen: hr@imap.nl

Of klik op de link 'STUUR ONS JE CV' hieronder bij 'Word ook onderdeel van het IMAP-team' om jezelf bij ons onder de aandacht te brengen. Wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team.  Kies je voor een upload via de website? Voeg dan je motivatiebrief en een gedetailleerd curriculum vitae opgeslagen als één bestand toe. 

Vacatures bij IMAP Netherlands:

Word ook onderdeel van het IMAP-team

Stuur ons je CV & Motivatie