Een loopbaan bij IMAP: streven naar excellentie in de fascinerende wereld van M&A.

Werken bij


Werken bij IMAP betekent kennismaken met alle facetten van de internationale M&A-wereld, terwijl je deel uitmaakt van een team van topprofessionals.

Cultuur binnen IMAP

IMAP-professionals werken met het kostbaarste dat er is: het vertrouwen van de cliënt. We werken samen en met grote inzet om onze klanten bij te staan met het beste M&A-advies. De IMAP-cultuur is open en transparant en verwelkomt nieuwe ideeën en onconventionele werkwijzen. Dat is, al zeggen we het zelf, de ideale omgeving voor professionele groei en ontwikkeling. Onze M&A-professionals overal ter wereld ervaren het werken in de middenmarkt als zeer uitdagend.

IMAP-teams

Afwisseling, contact met klanten en verantwoordelijkheid gaan hand in hand met een teamgeest, die is gebaseerd op hechte persoonlijke en professionele relaties. De tweejaarlijkse, wereldwijde IMAP-conferenties, met trainingssessies en workshops op maat voor analisten en partners zijn net als de regelmatige wereldwijde sectorbijeenkomsten bij uitstek gelegenheden waarbij je best practices en ideeën kunt delen met collega's uit meer dan 39 landen.

Werken bij IMAP

Er is maar een manier om ons succes te continueren:  door mensen aan te nemen met die - op termijn - beter zijn dan wij zelf. Klik op de link 'STUUR ONS JE CV' hieronder bij 'Werken bij het IMAP-team' om contact op te nemen. Voeg een motivatiebrief en een gedetailleerd curriculum vitae toe.

Werken bij het IMAP-team

Stuur ons je CV