Vind jouw adviseur


Snapshot van IMAP Nederland's Perspectief op de Underground Infrastructure Markt

De sector Infrastructuur begint tekenen van consolidatie te vertonen. Historisch gezien is de markt voor kabels en leidingen een sterk gefragmenteerde lokale markt. De toegenomen omvang van de projecten en het tekort aan geschoolde arbeidskrachten tonen echter de noodzaak aan van schaalvergroting. Bekijk onze video hieronder voor een voorproefje van onze visie op de ondergrondse infrastructuurmarkt.

De sector Infrastructuur begint tekenen van consolidatie te vertonen. Historisch gezien is de markt voor kabels en leidingen een sterk gefragmenteerde lokale markt. De toegenomen omvang van de projecten en het tekort aan geschoolde arbeidskrachten tonen echter de noodzaak aan van schaalvergroting.

Bekijk onze video hieronder voor een voorproefje van onze visie op de ondergrondse infrastructuurmarkt.

Klik hier voor het volledige rapport >> IMAP's M&A Perspective on the HCM Application Market Report 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met een van onze onderstaande collega's op:

 Axel Fuhri Snethlage - afuhri@imap.nl - +31 (0) 6 5439 3307

Remco Schouten - rschouten@imap.nl - +31 (0) 6 5474 4968

Willem op de Hoek - wopdehoek@imap.nl - + 31 (0) 6 5359 0002

Daan Zandbergen - dzandbergen@imap.nl - +31 (0) 6 8686 7073

 

Contact
CONNECT WITH AN ADVISOR.
Middle-market M&A is a world of opportunity, and with that comes a sea of options and moving parts. Your advisor is the compass. Contact us for a no-commitment consultation with an M&A specialist, who’ll listen carefully to your concerns and give an honest, unbiased assessment on the best way forward.
Our business is your business growth
VRAGEN? 

NEEM CONTACT MET ONS Op 

CONTACT FORMULIER 

Bedankt voor je interesse in IMAP. Gebruik onderstaande formulier om ons meer te vertellen over je huidige situatie, dan zorgen wij ervoor dat de juiste M&A expert zo snel mogelijk contact met je opneemt.