Vind jouw adviseur


Update 18 maart | Met het juiste financiële inzicht, houdt u controle en neemt u de juiste beslissingen.

De impact van de verscherpte maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van COVID-19 is groot voor het Nederlandse bedrijfsleven. Heb je net uitgevogeld hoe je al je mensen thuis aan het werk krijgt, komen de volgende nieuwe vragen en uitdagingen op je af.

De impact van de verscherpte maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van COVID-19 is groot voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Heb je net uitgevogeld hoe je al je mensen thuis aan het werk krijgt, komen de volgende nieuwe vragen en uitdagingen op je af. Onzekerheid neemt de overhand.  Wat gaat er gebeuren, wat betekent dit voor mij?

De overheid wil voorkomen dat bedrijven die worden geraakt door de gevolgen van alle maatregelen in liquiditeitsproblemen komen. 

Zeker in onzekere tijden is het een goed idee om grip te houden en inzicht te hebben op je financiële situatie. Een gedegen cashflow management is key.

Wij zijn zelf ook ondernemers en snappen als geen ander dat er meer vragen zijn dan antwoorden op dit moment. Nieuwe overheidsmaatregelen zijn immers pas net in het leven geroepen. Gelden die ook voor mij? Ook wij hebben niet het antwoord op alle vragen die er nu zijn en die er nog gaan komen. 

Wat we wel hebben is jarenlange ervaring in het inzichtelijk maken van de huidige financiële positie van bedrijven. En misschien nog wel belangrijker in het verkrijgen van inzicht in de toekomst. Wij maken financiële prognoses door middel van scenario’s en margebeheer. Het verkrijgen van inzicht geeft rust en ruimte. Met een pro-actieve benadering alle stakeholders voorzien van juiste informatie schept helderheid. Het is belangrijk te zorgen voor een realistisch plan over hoe uw organisatie er uitziet als dit allemaal voorbij is. Misschien zelfs hoe u er beter en sterker uit kunt komen.

Wilt u ook een gedegen inzicht in uw financiële situatie en meer zicht op uw toekomstige cash flow of heeft u een andere vraag? Wij zijn er voor u, om naar u te luisteren en met u om samen te zoeken naar de antwoorden op al uw vragen.

Contact
CONNECT WITH AN ADVISOR.
Middle-market M&A is a world of opportunity, and with that comes a sea of options and moving parts. Your advisor is the compass. Contact us for a no-commitment consultation with an M&A specialist, who’ll listen carefully to your concerns and give an honest, unbiased assessment on the best way forward.
Our business is your business growth
VRAGEN? 

NEEM CONTACT MET ONS Op 

CONTACT FORMULIER 

Bedankt voor je interesse in IMAP. Gebruik onderstaande formulier om ons meer te vertellen over je huidige situatie, dan zorgen wij ervoor dat de juiste M&A expert zo snel mogelijk contact met je opneemt.