Vind jouw adviseur


Guillaume Petit treedt aan als partner bij IMAP

Guillaume Petit [37] treedt per 1 januari 2019 aan als partner bij fusie- en overnamespecialist IMAP Netherlands.

Guillaume Petit [37] treedt per 1 januari 2019 aan als partner bij fusie- en overnamespecialist IMAP Netherlands. Voorheen was hij werkzaam als Senior Manager Mergers and Acquisitions bij EY Transaction Advisory Services en verantwoordelijk voor de M&A praktijk in Rotterdam.

Deze ambitieuze ervaren M&A’er met scherpe analytische blik is een waardevolle aanvulling voor het IMAP team.

IMAP staat synoniem voor onafhankelijk strategisch M&A advies. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, geen enkele ondernemer is hetzelfde. Transacties en opdrachten voor en met ondernemers hebben één ding gemeen; het is mensenwerk. Bij IMAP is de persoonlijke kant van een zakelijke transactie heel belangrijk. Wij zijn immers zelf ondernemers en belichten dan ook kanten die vaak onderbelicht blijven. Onderbuikgevoel, hetzelfde DNA, een klik hebben, allemaal zaken die op de achtergrond meewegen bij een beslissing. Wij gaan bij elke transactie te werk zoals we bij onze eigen transactie te werk zouden gaan.  Nuchtere Nederlanders maar óók onderdeel van een sterk internationaal netwerk. Voor ondernemers door ondernemers.

Juist die persoonlijke kant sprak Guillaume Petit aan. Wij zijn dan ook blij met de toetreding van Guillaume met zijn kennis en ervaring tot ons team, waarmee wij onze positie als het onafhankelijke M&A kantoor van Nederland versterken.

Guillaume startte zijn carrière bij EY.  Hij kwam IMAP vaak tegen in het werkveld. “Wat me opviel – en wat nog steeds zo is – is dat IMAP écht meedenkt met haar klanten vanuit een ondernemersperspectief, waardoor ze niet alleen als specialist maar ook als mens het verschil maken. Ze zijn recht voor z’n raap. Dat maakt het contact persoonlijk en klantgericht en altijd eerlijk. Dat zit in het IMAP bedrijfs-DNA. Ik ben ervan overtuigd dat dat één van de redenen is geweest dat IMAP zich heeft ontwikkeld tot het toonaangevend M&A advieskantoor in de middenmarkt. Met enthousiaste, ambitieuze en ondernemersgezinde professionals met zichtbaar plezier in hun vak.

Contact
CONNECT WITH AN ADVISOR.
Middle-market M&A is a world of opportunity, and with that comes a sea of options and moving parts. Your advisor is the compass. Contact us for a no-commitment consultation with an M&A specialist, who’ll listen carefully to your concerns and give an honest, unbiased assessment on the best way forward.
Our business is your business growth
VRAGEN? 

NEEM CONTACT MET ONS Op 

CONTACT FORMULIER 

Bedankt voor je interesse in IMAP. Gebruik onderstaande formulier om ons meer te vertellen over je huidige situatie, dan zorgen wij ervoor dat de juiste M&A expert zo snel mogelijk contact met je opneemt.