Vind jouw adviseur


IMAP Netherlands adviseert Goyello, een Nederlands-Pools software solutions bedrijf bij de verkoop aan Aspire Systems- mondiaal opererend in technologieservices.

Het 120 mensen tellende team van Goyello zal zich aansluiten bij het personeel van Aspire in Polen en Nederland.

IMAP Netherlands adviseert Goyello, een Nederlands-Pools software solutions bedrijf bij de verkoop aan Aspire Systems- mondiaal opererend in technologieservices. Het 120 mensen tellende team van Goyello zal zich aansluiten bij het personeel van Aspire in Polen en Nederland.

Beide bedrijven delen dezelfde sterke punten en waarden, zoals een gerichte focus op medewerkers, de nadruk op technologisch leiderschap en het creëren van een op samenwerking gerichte werkomgeving. Deze gedeelde visie, strategie en de culturele afstemming van beide bedrijven is een belangrijke reden voor Aspire en Goyello om hun krachten te bundelen. Met de krachtenbundeling worden de nearshore-capaciteiten om IT-consulting, softwareontwikkeling en mobiele oplossingen te leveren aan klanten in Europa versterkt.

OVER GOYELLO

Goyello werd in 2006 opgericht als Pools-Nederlands IT-bedrijf door Peter Horsten en Arie de Bruin. Goyello levert IT-consulting, softwareontwikkeling en mobiele oplossingen aan klanten in Europa en Amerika. In de afgelopen tien jaar van zijn bestaan heeft het bedrijf een sterk, kwaliteitsgericht IT-competentiecentrum in Polen gebouwd, een land dat bekend staat om zijn softwareontwikkeling en experts op het gebied van bedrijfsanalyse. Het bedrijf heeft inmiddels 120 werknemers en heeft zijn voornaamste ontwikkelingscentrum in Gdansk, Polen. Ook heeft Goyello een vestiging in Koszaling (Polen) en een verkoopkantoor in Hardinxveld-Giessendam (Nederland).

OVER ASPIRE

Aspire Systems is een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van technologieservices dat werkt met een aantal van 's werelds meest innovatieve bedrijven en onafhankelijke softwareleveranciers, waardoor ze technologie en outsourcing kunnen gebruiken op de specifieke expertisegebieden van Aspire. Het aanbod van Aspire omvat Product Engineering, Enterprise Solutions, Independent Testing Services en IT Infrastructure & Application Support Services. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 2.300 werknemers en 120 klanten wereldwijd. Het bedrijf heeft een groeiende aanwezigheid in Noord-Amerika, Europa, Singapore, India en het Midden-Oosten.

ROL IMAP

IMAP Netherlands heeft Goyello bij het gehele proces begeleid. Het dealteam van IMAP Netherlands bestond uit: Remco Schouten, Frank Ruijgrok en Daan Zandbergen.

Contact
CONNECT WITH AN ADVISOR.
Middle-market M&A is a world of opportunity, and with that comes a sea of options and moving parts. Your advisor is the compass. Contact us for a no-commitment consultation with an M&A specialist, who’ll listen carefully to your concerns and give an honest, unbiased assessment on the best way forward.
Our business is your business growth
VRAGEN? 

NEEM CONTACT MET ONS Op 

CONTACT FORMULIER 

Bedankt voor je interesse in IMAP. Gebruik onderstaande formulier om ons meer te vertellen over je huidige situatie, dan zorgen wij ervoor dat de juiste M&A expert zo snel mogelijk contact met je opneemt.