Vind jouw adviseur


2018 Voorjaarsconferentie IMAP in Warschau

De IMAP-voorjaarsconferentie 2018 vond plaats van 12 tot 14 april in Warschau in Polen. Het evenement werd georganiseerd door Trigon, IMAP's partnerbedrijf in Polen. De bijeenkomst werd bijgewoond door meer dan 150 afgevaardigden van 29 IMAP-leden.

De IMAP-voorjaarsconferentie 2018 vond plaats van 12 tot 14 april in Warschau in Polen. Het evenement werd georganiseerd door Trigon, IMAP's partnerbedrijf in Polen. De bijeenkomst werd bijgewoond door meer dan 150 afgevaardigden van 29 IMAP-leden.

Tijdens de openingssessie deelden twee indrukwekkende sprekers hun ervaring en expertise - de heer Lech Wałęsa, Nobelprijswinnaar en voormalig president van Polen, en de heer Przemysław Gacek, oprichter van pracuj.pl, het grootste HR-oplossingenbedrijf in Polen. De heer Wałęsa gaf een lezing over de toekomst van Europa en de heer Gacek vertelde het verhaal van de oorsprong en de groei van zijn bedrijf en zijn technologie.

De conferentie was gericht op de status en de toekomstverwachtingen voor de MOE-regio. De agenda van de conferentie bestond uit een CEE Macro panel, waarin panelleden het macro-economische overzicht van de CEE als een regio van mogelijkheden voor IMAP bespraken, CEE New Tech panel, waarin informatie werd gegeven over de toonaangevende CEE-technologiebedrijven en voorbeelden van wereldwijde successen, en CEE Private Equity panel, dat een overzicht gaf van de PE-sector in CEE. Daarnaast was er een sessie over schuldadvies en herstructurering.

Naast de panels en lezingen kreeg het IMAP team de kans om de lopende projecten en mogelijke toekomstige projecten te bespreken. IMAP partners waren in staat om face-to-face tijd door te brengen in kleine praktijkgroepen die zich op bepaalde industrieën en regio's richtten. Er vonden ook bilaterale bijeenkomsten plaats om bedrijfstrends, potentiële deals en mogelijkheden voor grensoverschrijdende samenwerking te bespreken.

Tegelijkertijd namen analisten en medewerkers van het IMAP-team deel aan een workshop over 'Collaborative Mindset'.

Het volgende wereldwijde evenement, IMAP's 2018 Fall Conference, vindt plaats op 25-27 oktober in Miami. 

Lees meer over de conferentie in onze Creating Value publicatie: klik hier om meer te lezen

Contact
CONNECT WITH AN ADVISOR.
Middle-market M&A is a world of opportunity, and with that comes a sea of options and moving parts. Your advisor is the compass. Contact us for a no-commitment consultation with an M&A specialist, who’ll listen carefully to your concerns and give an honest, unbiased assessment on the best way forward.
Our business is your business growth
VRAGEN? 

NEEM CONTACT MET ONS Op 

CONTACT FORMULIER 

Bedankt voor je interesse in IMAP. Gebruik onderstaande formulier om ons meer te vertellen over je huidige situatie, dan zorgen wij ervoor dat de juiste M&A expert zo snel mogelijk contact met je opneemt.