Vind jouw adviseur


2018 IMAP herfstconferentie in Miami

Meer dan 90 afgevaardigden van IMAP kantoren uit 32 landen, kwamen van 25 tot en met 27 oktober samen in Miami om de IMAP herfstconferentie van 2018 bij te wonen.

Meer dan 90 afgevaardigden van IMAP kantoren uit 32 landen, kwamen van 25 tot en met 27 oktober samen in Miami om de IMAP herfstconferentie van 2018 bij te wonen. 

Het evenement werd georganiseerd door Falls River Group (FRG) het IMAP kantoor in Florida en stond in het teken van 'Disruptive Innovation'.  Kerry Dustin, voorzitter en CEO van FRG en IMAP voorzitter Jurgis Oniunas, lanceerden de conferentie in stijl.

Het symposium, dat voorafgaand aan de conferentie werd gehouden en werd bijgewoond door klanten had interessante sprekers. Twee vooraanstaande deskundigen die betrokken zijn bij het kopen, bouwen en waarderen van “innovatie”.  John Nottingham, medevoorzitter en mede-oprichter van Nottingham Spirk, een toonaangevend productinnovatiebedrijf. En Mike Wetzer, oprichter en CEO van The Coastal Investors en daarnaast een ervaren Senior Executive, Investor, Entrepreneur en Innovator. Samen deelden zij praktische voorbeelden van zakelijke innovatieproducten en -processen die baanbrekende transformatieresultaten hebben opgeleverd.

Het IMAP 'Perspectives' panel presenteerde deals waarin klanten echt werken aan de koploperskant van innovatie. Zij illustreerde de samenwerkende krachten en sectoroverschrijdende disrupties aan de hand van  case studies in de sectoren Life Sciences, IT/Automotive, Consumer, Energy en Industrial Packaging.  Het disruptiepanel behandelde actuele onderwerpen en trends uit de hele wereld die mogelijk ingrijpende gevolgen hebben voor onze markt. Het omvatte IMAP-partnerperspectieven uit China, Europa (en in het bijzonder de nieuwe richting van Italië), NAFTA en Brexit.

Het doel van de conferentie was om de mindset te versterken die nodig is om disruptive innovatie en de hefboomwerking hiervan internationaal te omarmen, door te kijken naar disrupties in een bepaalde sector en de lessen toe te passen op andere sectoren.  Het onderwerp leidde ook tot inzichten over hoe IMAP intern gebruik kan maken van disruptie en innovatie in haar denkwijze en werkprocessen.

Contact
CONNECT WITH AN ADVISOR.
Middle-market M&A is a world of opportunity, and with that comes a sea of options and moving parts. Your advisor is the compass. Contact us for a no-commitment consultation with an M&A specialist, who’ll listen carefully to your concerns and give an honest, unbiased assessment on the best way forward.
Our business is your business growth
VRAGEN? 

NEEM CONTACT MET ONS Op 

CONTACT FORMULIER 

Bedankt voor je interesse in IMAP. Gebruik onderstaande formulier om ons meer te vertellen over je huidige situatie, dan zorgen wij ervoor dat de juiste M&A expert zo snel mogelijk contact met je opneemt.