Vind jouw adviseur


M&A Awards: Best Young Talent nominee Willem op de Hoek from IMAP

De nieuwe generatie werknemers binnen de M&A-wereld kijkt in de huidige tijd weer anders tegen zaken aan. Deze high potentials willen erkenning en waardering voor hun verrichte arbeid. IMAP Netherlands' collega Willem op de Hoek is terecht genomineerd voor de best Young Talent Award. Stemt u op Willem?

Waarom is Willem Best Young M&A Talent?

Willem is een alleskunner. Hij bewaart overzicht en kalmte en schroomt niet om de vraag te stellen die onder de vraag ligt. Daardoor hij snel in staat is complexe materie duidelijk en helder over te brengen aan zijn gesprekspartners. Hij is gepokt en gemazeld en al sinds de start van zijn loopbaan in 2010 actief in M&A. Willem heeft een professionele, maar op het juiste moment kritische, houding en laat zich niet gek maken in de gejaagde M&A wereld. Met know-how, kennis van de materie en een zeer actieve inzet laat Willem zien dat hij groeit in zijn rol. Hij zoekt de breedte van zijn functie op en heeft de regie in handen. Hij kan goed delegeren en is in staat zijn kennis over te dragen aan de nieuwe generatie.  Met zijn Britse gevoel voor humor is hij in staat om kritische punten op gevoelige onderwerpen aan te raken zonder daarbij zijn gesprekspartner tegen het zere been te schoppen. Willem neemt zijn verantwoordelijkheid, heeft zelfregie, kan goed luisteren en laat aan alle kanten zien dat hij een high potential is.

 

Wat zijn de specialiteiten van Willem?

Willem heeft vergaande multidisciplinaire financiële kennis en is expert in het toepassen van deze theoretische kennis in de praktijk.  Hij is zowel analytisch en pragmatisch. Hij is een modellenbouwer. Een excellente Excel koning.  Zijn uitstekende communicatieve talenten, empathisch vermogen, samen met zijn (vak) technische kennis stellen hem in staat bandbreedtes inzichtelijk te maken. Dit verschaft opdrachtgevers op een heldere manier inzicht in complexe materie. Vraagstukken in onbekende contexten ontleedt hij en weet hij te vertalen hij naar begrijpelijke en toepasbare praktijk oplossingen. Onbaatzuchtig samenwerken en zijn vermogen tot delen maken hem tot een fijne collega en een prettig mens. Maar bovenal is Willem authentiek.

Willem is sinds zijn indiensttreding bij IMAP Netherlands bij meer dan een dozijn deals betrokken. 

Waarmee onderscheidt  Willem zich van de andere M&A professionals?


Willem onderscheidt zich door zijn kalmte en rust en is wars van de competitieve  ratrace. Hij is er niet op gericht om zich te onderscheiden  om het onderscheiden, maar richt zich volledig op goed te zijn in wat hij doet. En juist dat is wat hem onderscheid. Geen blah-blah maar diepgaande kennis, verrijkende inhoud en altijd kalmte.  Hij excelleert in wat hij doet. Neemt geen genoegen met middelmaat en zet altijd een stapje extra. Hij werkt slim, is ambitieus maar neemt nooit teveel hooi op zijn vork waardoor hij nee moet zeggen. Willem doet minimaal wat hij belooft. Willem is financieel technisch zeer begaafd en zeer oplossingsgericht.  De menselijke kant van Willem laat zich in zijn werkomgeving ook niet onbelicht. Willem heeft grote interesse in het wel en wee van zijn collega’s en onthoudt details. Naast zijn functie van senior consultant bekleedt Willem ook de officiële rol van funmanager binnen IMAP.  Work hard, play hard hebben wij hoog in het vaandel staan. Gelukkig zijn op de werkvloer maar ook daarbuiten zijn vaste kernwaarden binnen onze bedrijfsidentiteit. Als funmanager is Willem verantwoordelijk om met een funbudget een aantal maal per jaar iets te organiseren wat los staat van werk maar wat gericht is op samen leuke dingen doen. Dat maakt ons effectiever, energieker en verbindt ons. Deze rol past Willem als geen ander. Keer op keer weet hij iedereen te verrassen met “something fun”.  


Kortom: Willem moet winnen. Dat vinden wij - zijn collega's. Willem is bescheiden en doet gewoon zijn werk zegt hij zelf. Daarom moet juist Willem winnen. Stem! Stem! Stem! 

(Stemmen nu gesloten)

Contact
CONNECT WITH AN ADVISOR.
Middle-market M&A is a world of opportunity, and with that comes a sea of options and moving parts. Your advisor is the compass. Contact us for a no-commitment consultation with an M&A specialist, who’ll listen carefully to your concerns and give an honest, unbiased assessment on the best way forward.
Our business is your business growth
VRAGEN? 

NEEM CONTACT MET ONS Op 

CONTACT FORMULIER 

Bedankt voor je interesse in IMAP. Gebruik onderstaande formulier om ons meer te vertellen over je huidige situatie, dan zorgen wij ervoor dat de juiste M&A expert zo snel mogelijk contact met je opneemt.