Vind jouw adviseur


IMAP Netherlands adviseert Mtel bij overname door Evolve

Clouddienstverlener Evolve IP neemt de Nederlandse cloudcommunicatieprovider Mtel over. Hiermee krijgt het Amerikaanse bedrijf toegang tot Europese klanten, werknemers, partners en lokale datacenters van Mtel, met als doel de positie in Europa te verstevigen.

Clouddienstverlener Evolve IP neemt de Nederlandse cloudcommunicatieprovider Mtel over. Hiermee krijgt het Amerikaanse bedrijf toegang tot Europese klanten, werknemers, partners en lokale datacenters van Mtel, met als doel de positie in Europa te verstevigen. Via de overname komt het personeel (technische medewerkers en developers), de lokale datacenters, de partners en het klantenbestand in handen van Evolve IP. Het Amerikaanse bedrijf ziet de overname als een kans om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen, zijn positie in Europa te verstevigen en de wereldwijde klanten beter te bedienen.

Over Mtel
Mtel is opgericht in 1999 en levert cloud-communicatieoplossingen zoals contactcenters, ip-telefoonsystemen en oplossingen voor zakelijke samenwerking. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam en beschikt over Nederlandse en Duitse klanten. Voor die internationale klanten beschikt het over een hoofdkantoor in Gronau en een verkoopkantoor in Leipzig.

Over Evolve
Evolve IP levert cloudoplossingen aan vijftienhonderd klanten. Het richt zich op de gezondheidszorg, financiële sector, diergeneeskunde, juridische sector, verzekeringssector, bouw, technologiesector, reisbranche en detailhandel.

Het dealteam van IMAP Netherlands bestond uit: Peer Joosten, Willem op de Hoek, Pieter op den Kamp en Wouter Mostert. 

Contact
CONNECT WITH AN ADVISOR.
Middle-market M&A is a world of opportunity, and with that comes a sea of options and moving parts. Your advisor is the compass. Contact us for a no-commitment consultation with an M&A specialist, who’ll listen carefully to your concerns and give an honest, unbiased assessment on the best way forward.
Our business is your business growth
VRAGEN? 

NEEM CONTACT MET ONS Op 

CONTACT FORMULIER 

Bedankt voor je interesse in IMAP. Gebruik onderstaande formulier om ons meer te vertellen over je huidige situatie, dan zorgen wij ervoor dat de juiste M&A expert zo snel mogelijk contact met je opneemt.